Tolino Vision II

tolino-vision2-banner_498x285

Lees zorgeloos in bad dankzij de waterdichte coating

Je tolino vision 2 is optimaal beschermd tegen water. Neemt je tolino een duik in het water? Dan beschermt de speciale HZO-coating je e-reader tegen waterdruppels en vuil. En dat opent nieuwe mogelijkheden. Sla een boek open op het strand, of lees in bad. Veilig en relaxed.

Je e-reader mag tot 30 minuten worden ondergedompeld in zoet water van 1 meter diep. Dankzij de speciale coating lees je erna probleemloos verder. En mors je een andere vloeistof over je e-reader? Dan spoel je hem gewoon af met kraantjeswater. Laat 48 uur drogen, en pik je leesplezier weer op.

Blader ook met een tik op de achterzijde

Lezen met één hand? Dat gaat nu nog gemakkelijker dankzij de wereldwijd unieke bladertechnologie. Tik met je vinger op de achterkant van de tolino vision 2 en je bladert vooruit. Ideaal als je liggend leest of een kop thee in een andere hand houdt.

Blader je liever alleen via het scherm? Geen probleem: je schakelt de speciale bladerfunctie eenvoudig in en uit. Zo blader je door je e-book zoals jij dat wilt.

2.000 e-books in de palm van je hand

De tolino vision 2 weegt amper 174 gram en past zo in je hand. Op het beschikbare geheugen van 2 GB bewaar je gemakkelijk zo’n 2000 e-books. Bovendien krijg je 25 GB gratis opslag in de cloud van Standaard Boekhandel. Hoe je die geheugenruimte vult? In de geïntegreerde webwinkel ontdek je meer dan 400.000 prikkelende romans, zenuwslopende thrillers en boeiende wetenschapsboeken.

Persoonlijke instellingen voor een perfecte leeservaring

Lees hoe jíj dat wilt, met of zonder bril. Je past de lettergroottes individueel aan. Met de woordenboekfunctie zoek je woorden op of vertaal je ze.

Snel lezen – de kracht van techniek

De nieuwe tolino vision 2 heeft een krachtige processor. Je opent je e-books in een oogopslag, bladert zonder vertraging en leest je boek in één ruk uit. Bovendien gebruik je de bliksemsnelle zoekfunctie om in je e-book naar een bepaald woord of een woordcombinatie te zoeken. Zo vind je meteen bepaalde tekstpassages of citaten terug.

Lees wekenlang, onbezorgd

De batterij van je tolino vision 2 geeft je tot zeven weken leesplezier. Dat maakt de tolino vision 2 de ultieme e-reader voor dagelijks gebruik én lange vakanties.

* Gebaseerd op een gemiddeld gebruik van 30 minuten per dag, zonder wifiverbinding.

Uitstekende beeldschermtechnologie

De tolino vision 2 verwent je ogen. Door het uitstekende contrast en het haarscherpe E Ink® Carta-beeldscherm lees je net zo relaxed op het scherm als op papier. Bovendien gebruik je je e-reader ook in de zon, zonder dat het licht in je scherm reflecteert.

Eerder een nachtuil? Dan lees je dankzij de traploos instelbare achtergrondverlichting ook in het donker of de schemering. Kortom: op elk moment van de dag heb je comfortabel en vlekkeloos leesplezier.

Open systeem voor zorgeloos leesplezier

Met de tolino vision 2 ben je volledig vrij en onafhankelijk. Kocht je al ergens anders e-books aan? Dan kopieer je ook die e-books in ePub 2, pdf en txt (met en zonder Adobe DRM) probleemloos naar je tolino en sla je ze op in de cloud.

In de wolken met de cloud

Overal en altijd je boekenkast bij de hand? Het kan, via de geïntegreerde toegang tot de cloud. De cloud? Dat is een gecertificeerde, beveiligde opslagruimte. Je slaat er je e-books in op, en leest ze overal – ook op je smartphone, je tablet of je pc. Bovendien wordt je leesstand steeds met de cloud gesynchroniseerd. Zo lees je op elk gekoppeld apparaat verder waar je was gestopt.

Lees mobiel via wifi

De tolino vision 2 verruimt je leesgrenzen. Je nieuwe e-books koop je in de geïntegreerde webwinkel. Daar liggen meer dan 400.000 sublieme bestsellers, onweerstaanbare koopjes en langverwachte nieuwe uitgaven op je te wachten – in het Nederlands én in Engels. Je hebt bovendien geen computer nodig om e-books te kopen en te downloaden, alleen een wifiverbinding.

Alle voordelen op een rijtje

Waterbestendig dankzij de speciale coating (30 minuten op 1 meter diepte in zoet water)
Lees met één hand: blader ook met een tik op de rug
Superdun, vederlicht, handzaam en compact: 174 gram, 163 x 114 x 8,1 mm
Ongeëvenaard leesplezier dankzij de extra krachtige processor
Open systeem – lees e-books in ePub-, pdf- en txt-formaat (met en zonder Adobe DRM)
2 GB beschikbare geheugencapaciteit voor tot 2.000 e-books
E Ink® Carta-beeldscherm in hd-resolutie (758 x 1024 pixels)
Geïntegreerde wifiverbinding om supersnel nieuwe e-books te downloaden
Batterij die 7 weken meegaat: ideaal voor langere vakanties
Ingebouwde achtergrondverlichting om in het donker te lezen
Eenvoudige bediening dankzij het touchscreen