Leesinstellingen

Lees zoals jíj dat wilt met de tolino shine

De tolino shine past zó in je hand. Hij overtuigt door zijn handige formaat, en garandeert je digitaal leesgenot vol aanlokkelijke extra’s.

Is je leesvoorraad op? Dan inspireert de geïntegreerde webwinkel van Standaard Boekhandel je graag voor je volgende boekenkeuze: meer dan 500.000 Nederlands­talige en Engelstalige e-books liggen er op je te wachten.
 

Regel zelf het leeslicht

tolino-item-leesinstellingen-verlichtingLetters vreten in het donker? Gebruik het ingebouwde leeslicht. Het E Ink®-beeldscherm van de tolino shine verlicht je van onderuit of indirect van bovenaf. Zo lees je altijd zonder storende flikkeringen. De ingebouwde schermverlichting is traploos regelbaar. De constante helderheid bezorgt je een volkomen nieuwe leeservaring.

 

Plaats een bladwijzer

tolino-item-leesinstellingen-bladwijzerDuik snel weer in een spannend hoofdstuk. Met de tolino shine markeer en bewaar je je lievelingspassages heel eenvoudig met een bladwijzer. Die gemarkeerde bladzijden synchroniseer je via de cloud met je andere leesapparaten. Neem je dus een ander apparaat vast? Dan kom je niet alleen op de laatst gelezen bladzijde van je e-book terecht maar vind je ook alle gemarkeerde bladzijden terug.

 

Raadpleeg het woordenboek

tolino-item-leesinstellingen-woordenboekenStoot je midden in je e-book op een onbekend woord? Gebruik dan de handige woordenboekfunctie of benut de praktische vertaalfunctie*.
 
 
 
* Beschikbare woordenboeken: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Spaans. Beschikbare vertaalwoordenboeken: NL-DE, NL-EN en NL-FR.

 

Optimaliseer het lettertype

tolino-item-leesinstellingen-lettertypesDe zes lettertypes van de tolino shine zijn geoptimaliseerd voor jouw persoonlijke leeservaring. Bovendien kan je de lettergrootte zelf bepalen. Dat vergroot je leescomfort enorm.

Pas de tekst perfect aan

tolino-item-leesinstellingen-margesZo vlot mogelijk lezen? Op de tolino shine verander je zelf de tekstinstellingen. Je bepaalt persoonlijk de regelafstand, tekstuitlijning en marges, en optimaliseert zo je leeservaring.De leesvoordelen van de tolino shine op een rij

icon-verlichtingRegel zelf de helderheid van het scherm – zowel ’s nachts als overdag
 
icon-bladwijzerBewaar je lievelingspassages als bladwijzer
 
icon-woordenboekZoek woorden in verschillende talen vlot op met het woordenboek
 
icon-vertalenGebruik de vertaalfunctie voor Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans
 
icon-verzamelingenLeg verzamelingen aan en orden je e-bibliotheek
 
icon-lettertypesKies tussen zes aangenaam leesbare lettertypes en zeven lettergroottes
 
icon-margesStel regelafstand, uitlijning en marges in
 
icon-inhoudsopgaveNavigeer via de inhoudsopgave rechtstreeks in je e-book
 
icon-zoekenZoek in je e-book naar trefwoorden
 
icon-browserSurf via de ingebouwde webbrowser van de tolino shine